Un nou incendi en Riba-roja obliga a confinar als veïns de Masia de Traver

FOTOS: PAU TINEO INFOTURIA.

L’avís el foc s’ha rebut a les 14.30 hores

Tres mitjans aeris i diverses unitats terrestres treballen per a extingir un nou incendi forestal declarat a primera hora de la vesprada d’aquest dissabte a Riba-roja de Túria, enfront de la urbanització Masia Traver.

Segons ha informat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat, l’avís el foc s’ha rebut poc abans de les 14.30 hores i ha obligat a decretar la situació 1 de Pla Especial d’Incendis Forestals (PEIF).

Aquesta situació d’emergència es declara quan l’evolució previsible d’un incendi pot afectar greument béns forestals i, si és el cas, afectar lleument la població i a béns de naturalesa no forestal.

Els serveis d’emergència han instat els veïns dels habitatges de la urbanització més pròxima al foc que no reguen de xarxa general -que reguen de piscina- que activen reg de les seues parcel·les, que tanquen les portes i finestres i humitegen pèrgoles, plàstics, de tancament de clos.

En aquests moments, treballen en la zona tres mitjans aeris; tres unitats de bombers forestals, una d’elles helitransportada; una dotació del Consorci Provincial de Bombers, un brigada forestal, un sergent, un coordinador forestal i un agent mediambiental.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà