Mig miler de corredors participen en La Nocturna

volta a peu nocturna

Gero Estarlich i Emma Llopis guanyen la prova

Al voltant de 500 corredors han participat en la XVIII Volta a Peu Nocturna de Riba-roja, organitzada pel CA Riba Roja Ribapeu i l’Ajuntament de Riba-roja. Un recorregut de 7 quilòmetres que van gaudir tots els atletes que van entrar a l’Estadi Municipal Roberto Gil.

Amb un ambient excepcional, la prova va arrancar amb la lectura del pregó de la Setmana de l’Orgull, en favor d’una societat justa i lliure, que defense els drets i la sexualitat de les persones.

volta a peu

La Volta a Peu Nocturna, inclosa en el Calendari de Carreras Populares de la Mancomunitat Camp de Túria, ha coronat a Gero Estarlich (Al Trot Guadassuar) que va ser el primer a travessar la meta amb un temps de 00.22:42 i a Emma Llopis (TRIPUZOL) que va parar el crono en 00.28:18.

El primer atleta local classificat ha sigut Gabriel Bigorra (CD Metaesport) amb un temps de 00.24:38, seguit del seu company de club, Jose Bigorra, segon classificat local amb un crono de 00.25:18 i de Javier Velasco (Yoiko Team) amb 00.25:21.+