La Mitja Marató de Riba-roja reunirà aquest diumenge prop de 1.500 corredors

media maraton ribarroja

La sisena edició de la 5K se celebrarà en paral·lel a partir de les 8.30 hores des del pavelló

Riba-roja ja té tot llest per a celebrar la seua XXVI edició de la Mitja Marató. La prova, referència en el calendari de carreres populars valencià, recupera el seu recorregut tradicional i exigent que discorre pel nucli urbà i el Parc Natural del Túria.

Les Falleres Majors de Riba-roja, Mar Pérez i Empar García juntament amb l’alcalde Robert Raga, seran les encarregades el diumenge a les 08.30 hores de donar l’eixida als 1.074 inscrits en els 21.097 metres i als 422 corredors que participaran en la 5k, prova que compleix la seua sisena edició i se celebra en paral·lel a la mitjana.

Els 1.496 participants estaran encoratjats per nombrosos punts d’animació al llarg del recorregut on destaquen batucades i les comissions falleres. A més comptaran amb l’ajuda dels 16 pràctics per a aconseguir els seus objectius enfront del cronòmetre. Des dels més ambiciosos que vulguen aconseguir completar els 21 quilòmetres en 1 hora i 25 minuts fins a les 2 hores, ja que la prova disposarà de pràctics cada 5 minuts.

Aquesta cita esportiva comptarà amb la col·laboració de patrocinadors, clubs esportius i associacions del municipi, voluntaris, policia, guàrdia civil i protecció civil, que treballaran juntament amb el CD Metaesport que coordina la parcel·la tècnica de l’esdeveniment esportiu i la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria . “Tornem al nostre recorregut tradicional, esperant tindre una bona jornada esportiva en tots els aspectes perquè tant els que ens visiten per primera vegada com aquells que repeteixen siguen el nostre millor altaveu de la prova esportiva més rellevant de Riba-rojaa” apunta Toni Montoya, director tècnic del Metaesport.

“La gent del poble, les falles i altres associacions que es bolquen amb la prova, juntament amb un complet recorregut fan de la nostra Mitjana Marató una de les cites més atractives del calendari de carreres popular valencià”, destaca el regidor d’Esports, Javier García.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà