Riba-roja ret homenatge a Rubén Burgos

L’exjugador i entrenador del València Basket va rebre l’escut de la localitat

El poble de Riba-roja ha rendit un merescut homenatge al seu esportista Rubén Burgos. L’esdeveniment, que va tindre lloc en la plaça de l’Ajuntament, va ser una mostra de l’afecte i respecte que els veïns i els clubs esportius locals, tenen cap a l’entrenador del València Basket femení.

En la celebració, Burgos, acompanyat per la seua família i visiblement emocionat, va signar en el llibre d’honor de Riba-roja i va rebre l’escut de la localitat de mans de l’alcalde Robert Raga.

“Hui és un dia especial en el qual retem homenatge al nostre veí, Rubén Burgos, un dels nostres que passeja per Espanya i per Europa el nom del seu poble Riba-roja de Túria amb orgull. El seu treball, la seua humilitat i la seua dedicació total a la gran passió que és el basquet, són un exemple per a tots”.- destacava l’alcalde.

Rubén es va mostrar molt emocionat i agraït: “Els exitos esportius si els compartim amb més gent fins i tot es gaudeixen més. I a més al meu poble, on realment sempre que torne em trobe molt a gust i així m’ho han demostrat”.

ruben burgos

La plaça es va omplir d’un ambient espectacular amb activitats esportives, la presència de la mascota del València Basket, PAM, un fotoreclam amb la Copa, i la degustació d’orxata i fartons a càrrec dels Bunyoleres del Poble.

L’homenatge arriba després d’una reeixida carrera com a jugador i ara com a entrenador, després d’haver portat al València Basket a proclamar-se campió de la Lliga Femenina, aconseguint l’anhelat triplet amb triomfs en la Copa de la Reina i la Supercopa. Rubén Burgos ha sigut un dels principals artífexs d’aquest històric assoliment al costat de l’equip femení del club taronja.

En l’esdeveniment, Burgos va estar acompanyat pel director general del València Basket, Enric Carbonell, i el director esportiu, Esteban Albert.

L’acte també va servir per a brindar-li suport de cara al Campionat Europeu Femení Sub-20 que es disputarà al juliol a Lituània, on Rubén dirigirà com a seleccionador nacional.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà