Riba-roja acull la final de final de la Lliga Futbol Inclusiu Luanvi

L’estadi Roberto Gil i el camp municipal Francisco Soriano de Riba-roja han acollit la fase final de la Lliga Futbol Inclusiu Luanvi (LFI Luanvi). Aquest projecte té com a objectiu promoure la convivència i la inclusió mitjançant l’esport, reunint en una mateixa competició a futbolistes amb i sense diversitat funcional.

La jornada, organitzada amb la col·laboració del Riba-roja de Túria CF i de l’Ajuntament, va ser un vertader festival de futbol inclusiu, amb la celebració de 13 partits corresponents a les tres divisions que conformen la LFI Luanvi.

La jornada va culminar amb la proclamació dels campions de cada divisió, destacant l’esforç i la dedicació de tots els participants. Els equips que es van alçar amb el títol de campions en les seues respectives divisions van ser: Primera Divisió, València C.F. A, Segona Divisió, FB Dénia–Balearia A i en Tercera Divisió, FB Dénia–Balearia A. El lliurament de trofeus es va fer per part de l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga i el regidor d’Esports, Rafa Gómez

El Riba-roja de Túria CF Inclusiu, que competeix en la primera Divisió de laLFI Luanvi, també va tindre una destacada actuació a casa, demostrant l’alt nivell competitiu i l’esperit esportiu que caracteritza a aquesta lliga.

Per a consultar els resultats complets de tots els partits disputats, es pot accedir a la pàgina web oficial de la LFI Luanvi en el següent enllaç: . La Lliga Futbol Inclusiu Luanvi continua sent un referent en la promoció de la inclusió i l’esport, oferint una plataforma única perquè futbolistes de diverses capacitats competisquen junts i aprenguen els uns dels altres, enfortint els valors de respecte i col·laboració.

“Per a l’Ajuntament ha sigut tot un honor acollir, al costat del Riba-roja de Túria CF les finals del Torneig de Futbol Inclusiu. Aquest esdeveniment no sols representa una oportunitat per a gaudir de l’esport i la competència sana, sinó que també és un reflex dels valors d’inclusió, diversitat i cohesió social pels quals treballem en el nostre municipi” – destaca Gómez.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà