28M, dos nous partits locals ‘Tots som SAB’ i UCIN aniran a les urnes a Sant Antoni de Benaixeve

partidos locales san antonio

L’exregidora d’AISAB Eva Tejedor opta a l’alcaldia

Dos nous partits polítics locals concorreran a les pròximes eleccions municipals del 28M a Sant Antoni de Benaixeve. ‘Tots som Sant Antoni de Benaixeve’ i UCIN (Unió de Ciutadans Independents) acudiran a les urnes com a noves formacions, encara que en el cas d’aquest últim la seua candidata haja format part d’anteriors governs.

L’exregidora d’AISAB, actual partit en el govern tripartit al costat del PSPV i Ciutadans, Eva Tejedor, encapçala la llista d’UCIN, unes sigles que també estaran en la cita electoral a Loriguilla de la mà de la *excandidata del PP i actual alcaldessa, Montse Cervera.

Al costat de Teixidor integren la candidatura Asunción Aguilar; Paula *Quisbert; Lucas Viggiano; Lola Perona; Valentín García i Paqui Márquez.

Des del nou partit han denunciat públicament “amenaces” i “danys materials” tant en vehicles com en habitatges de la candidata i de militants.

Quant a ‘Tots som Sant Antoni de Benaixeve’, el projecte està liderat per Álvaro Morales, candidat a l’alcaldia, que defineix el projecte com de “veïns, ni d’esquerres ni de dretes” i deixa la porta oberta als pactes.

La llista del partit local la componen en els primers llocs: Gemma Cervera; que figura com a número dos; Noelia Pardo; Emma Vázquez; José Alberto Grau; Olga Cañigueral; Juanjo López; Patro Ruiz i Santi Esteban.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà