La marxa contra el càncer del col·legi Sant Josep recapta 3.500 euros

cole

Amb el lema ‘Posa’t en marxa contra el cáncer’

La tercera Marxa Solidària contra el Càncer organitzada pel col·legi públic Sant Josep de Serra i l’AMPA del centre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Serra, ha aconseguit recaptar 3.500 euros. Amb el lema ‘Posa’t en marxa contra el cáncer’ la caminata s’ha celebrat hui de matí pels carrers de la localitat del Camp de Túria.

En l’acte han participat els 190 alumnes del centre i el professorat i ha mobilitzat 400 persones entre familiars d’alumnes, membres de col·lectius locals i d’altres organitzacions i veïns del municipi.

L’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, i la regidora d’Educació, Laura Revert,  han estat presents a la marxa mostrant així “tot el suport” del municipi a aquestos tipus d’iniciatives. La caminata també ha rebut el recolçament i ajuda del comerç i empreses locals.

Durant la marxa, els alumnes han portat globus de color rosa simbolitzant l’esperança i globus de color negre que simbolitzaven el càncer. L’acte acabat al patí de l’escola on s’ha llegit un manifest, i s’han soltat els globus rosa en senyal d’esperança i s’han punjant els negres, simbolitzant la victòria sobre l’enfermetat.

Al final de l’acte s’ha fet el lliurament dels diners recaptats, 3.500 € entre anunciants, rifes, donatius anònims, tómbola solidària i vidrioles. En esta tercera edició s’han destinat 2500 euros a l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) que ha replegat la presidenta de la Junta Local Contra el Càncer, Neus Navarro. Els 1.000 euros restants s’han entregat a Laura Navarro, membre d’Aspanion Valencia.

Vicent Nieto, director del CEIP Sant Josep de Serra, ha aprofitat l’acte per expressar l’agraïment a totes les persones que han col·laborat en el bon desenvolupament de la marxa.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà