L’ Ajuntament demanarà a Conselleria una ambulància 24h i un metge de família

L’ Ajuntament demanarà a Conselleria  una ambulància 24h per Serra, Nàquera i Bètera i un metge de família al centre de salut de Bètera

L’ajuntament de Serra ha aprovat una moció del PSPV-PSOE que reclamarà a la Conselleria de Sanitat l’immediata reposició del Servei Vital Bàsic que done servei a les localitats de Serra, Nàquera i Bètera, a més d’un nou metge al centre de salut de Bètera per atendre els habitants dels tres pobles.

Jesús Pérez

La petició socialista explica que el servei d’ambulància venia oferint-se les 24 hores, però que des de març, ho fa sols 12, “perquè la Conselleria de Sanitat va retallar els serveis a la meitat, sense fer consulta o entaular diàleg amb els afectats”. Açò fa que davant algun tipus d’ incidència, no es disposen dels suficients recursos per l’atenció del veïnat de qualsevol de les poblacions.

A més, la formació esquerrana afegeix a la seua demanda a Conselleria, un nou metge de família al centre de salut de Bètera perquè durant l’últim semestre s’ hagueren d’atendre pacients fora del centre i es deixava sense servici als pacients que acudien al centre de salut.  

L’alcalde de Serra, Xavier Arnal lamenta “l’escassa atenció que presta Conselleria als problemes i reivindicacions dels nostres veïns en matèria sanitària per el que tenen que desplaçar-se a altres municipis com Bètera i l’Eliana per rebre una atenció sanitària adequada” i espera que ara Conselleria atenga les peticions que trasladen i els escolte, no com fins ara.

1 Comment
  1. Ya esta bien de recortes. La atencion sanitaria ante todo. Y la peticion del Alcalde de Serra me parece logica y necesaria. Ja está bé. Mi apoyo

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà