Serra compta amb wifi gratis gràcies a una subvenció europea

S’han instal·lat a tots els edificis i serveis municipals de la localitat

El veïnat de Serra té més fàcil la connexió a internet gràcies als punts d’accés gratuïts que l’Ajuntament de Serra ha instal·lat a tots els edificis i serveis municipals de la localitat. Uns accessos wifi sense fils que també es poden fer des d’alguns exteriors. I tot gràcies a una subvenció de la Unió Europea, a través del bo WIFI4EU que finança la iniciativa amb 15.000 € per municipi.

Amb la subvenció s’han instal·lat un total de 16 punts d’accés wifi que donen servei a l’edifici de la Casa Consistorial, Casa de la Cultura, Centre Metge, Cinema d’Hivern, Biblioteca Municipal, Aula Respir, Poliesportiu Municipal Héctor Catalá i les places de la Font i la S.M. La Primitiva. A la urbanització Torre de Portaceli s’ha dotat amb connectivitat wifi el Local Municipal i la zona comercial.

En paraules de l’alcaldessa, Alicia Tusón, “Volem facilitar l’accés als serveis municipals digitals i de consulta, trencant la bretxa digital en tots els espais públics.” La iniciativa de la Unió Europea pretén promoure la connectivitat wifi per a la ciutadania en els centres de la vida pública, donant accés a la societat del Gigabit, millorant l’alfabetització digital i complementant els serveis públics que es presten en aquests espais.

Per poder fer ús de la connectivitat a través el WIFI4EU és necessari localitzar la xarxa al teu dispositiu i una vegada seleccionat, has de registrar-te a la xarxa indicant una adreça de correu electrònic vàlida.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà