El regidor de Compromís s’incorpora a l’equip de Govern de Serra amb Agricultura

Tusón nomena tres tinències d’alcaldia, dos per al PSPV i una per a Compromís

La nova estructura de govern municipal de Serra ja ha entrat en funcionament. Ho fa després què el passat dissabte, 17 de juny, Alicia Tusón fora elegida alcaldessa amb els cinc vots del PSPV i un de Compromís per Serra.

L’alcaldessa ha dictat una resolució en què nomena tres tinències d’alcaldia i reparteix les delegacions entre els regidors.

L’alcaldessa seguirà ostentant les regidories de govern intern, seguretat ciutadana, patrimoni cultural, turisme, recursos humans, urbanisme i sanitat.

La nova estructura nomena tres tinències d’alcaldia que recauen en Inmaculada Bartual Carretero (PSPV), primera tinent d’alcaldia i regidora de benestar social i envelliment actiu, esports, festes i tradicions i neteja d’equipaments.

Borja Martínez Martínez (PSPV) serà segon tinent d’alcaldia i regidor de promoció cultural, promoció econòmica i hisenda, eduació, infància i joventut i també durà les delegacions de participació i transparència, modernització i innovació.

El tercer tinent d’alcaldia recau en Salustiano Domingo Catalá (Compromís per Serra) que s’incorpora a l’equip i assumirà les delegacions d’agricultura i sostenibilitat ambiental i emergència climàtica que compartirà amb el PSPV.

Les noves incorporacions a l’equip les tanquen Manoli Jaramillo Torres (PSPV) amb les delegacions d’urbanitzacions i igualtat i inclusió i Juan Catalá Cabo (PSPV) amb obres, serveis i gestió dels espais públics, comerç i sostenibilitat ambiental i emergència climàtica que comparteix amb Compromís per Serra.

L’alcaldessa, Alicia Tusón ha remarcat que “presentem un equip cohesionat i amb moltes ganes de treballar pel benefici de totes i tots.” En un termini màxim de 30 dies des que es va constituir la nova corporació, l’alcaldessa convocarà un plenari per donar compte dels decretes de delegacions, tinències d’alcaldia i establir el funcionament de la corporació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà