Serra posa en marxa el seu I pla d’infància i adolescència

serra

Durà aparellat la creació del Consell Local

L’Ajuntament de Serra posa en marxa el I Pla d’Infància i Adolescència. Una iniciativa destinada a millorar el present i el futur de les noves generacions del municipi. El projecte concebut com una estratègia integral, representa un pas ferm cap a la creació d’un entorn més afavoridor per al desenvolupament de la joventut.

Amb un enfocament participatiu i inclusiu, el Pla implica directament a les xiquetes, xiquets i adolescents en la definició i implementació d’accions. “Sabem que tenim la responsabilitat de construir un futur més brillant i prometedor per a les pròximes generacions, i este Pla és un pas molt important”, detalla Borja Martínez, regidor d’Educació, Infància i Joventut.

El Pla d’Infància i Adolescència de Serra té diferents parts entre les quals destaca un exhaustiu diagnòstic social acompanyat d’un informe de la situació actual de la infància al nucli urbà i urbanització Torre de Portaceli. També inclou diversos processos participatius per a recopilar informació rellevant de totes les persones vinculades amb la infància i l’adolescència del municipi, amb un pla d’acció meticulosament elaborat que contemplarà les intervencions necessàries en els pròxims anys.

D’esta manera, i per garantir l’èxit de la iniciativa es crearà un Consell Local de la Infància i Adolescència destinat a estimular la participació activa. Ahir es va reunir ja la comissió tècnica de coordinació que ha aprovat l’esborrany del reglament per poder constituir el consell.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà