València suspén la Sant Silvestre

Davant la dificultat per a controlar aforaments i participants

L’Ajuntament de València ha anunciat la seua decisió de suspendre la celebració de la carrera popular Sant Silvestre concorde a les indicacions de la Conselleria de Sanitat davant l’increment de casos de COVID-19 a la ciutat de València.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament, Pilar Bernabé, ha explicat que està decisió respon “a l’interés general” i es troba “en la línia de les directrius que marca la Conselleria”.

“Desgraciadament, enguany tampoc podrem celebrar la Sant Silvestre Popular. Continuem fent tot el possible per retornar l’esport al carrer i, des de la ‘València Corre’ del mes de maig, hem estat organitzant carreres populars. No obstant això, sempre hem prioritzat la seguretat de les persones assistents i, en aquest moment, toca ser prudents i responsables”, va expressar Bernabé.

La decisió de cancel·lar la carrera arriba després de l’augment de la incidència a València, que ja supera els 300 casos positius per cada 100.000 habitants.

La dificultat per a controlar aforaments i participants en una de les proves més cèlebres del calendari ‘*runner’ ha motivat la seua suspensió, de nou, en aquest 2021.

L’any passat la prova ja no va poder dur-se a terme a causa a les restriccions derivades de la COVID-19, que no permetien la celebració d’esdeveniments multitudinaris, sent l’edició de 2019 l’última presencial, en la qual 600 corredors es van disputar el primer lloc en la mentre que 17.000 persones més van participar amb la diversió i l’esport com a premi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà