Comença el rodatge de la nova temporada de ‘L’Alqueria Blanca’

alqueria blanca

Els nous capítols s’integraran en la programació d’À Punt a partir de maig de dilluns a divendres

Hui 14 de març comença el rodatge de la sèrie L’Alqueria Blanca a Bunyol. S’inicia així la temporada que en farà tretze i que À Punt programarà en format diari a partir del mes de maig. L’audiència podrà disfrutar de les noves històries de L’Alqueria Blanca ara de dilluns a divendres.

Les veïnes i veïns de Bunyol reben a partir de hui dilluns els personatges més carismàtics de la sèrie valenciana que més s’estima el públic.

Més de 110 professionals tècnics i uns 40 actors i actrius, més desenes d’intèrprets episòdics i figurants, formaran part d’aquesta producció que dona suport al sector audiovisual valencià.

Produïda per Lola Cinema SL i Nadir Televisión SLU per a À Punt Mèdia, L’Alqueria Blanca tindrà els mateixos personatges de sempre, els més estimats, però també noves cares amb històries i sorpreses pròpies.

A més, abans de l’estrena, À Punt té previst tornar a programar en la graella els díhuit capítols ja emesos el 2021 perquè el públic tinga l’oportunitat de recordar les històries que enllacen amb l’inici de la nova temporada.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.