El Consorci Provincial de Bombers rep la Medalla al Mèrit de la Protecció Civil

Consorcio Bomberos

Pel seu treball en l’incendi de Campanar

El Consorci Provincial de Bombers ha rebut la Medalla al Mèrit de la Protecció Civil amb distintiu roig pel seu treball en les labors d’extinció i rescat en l’incendi de Campanar del22 de gener, en col·laboració amb el Cos Municipal de Bombers de la Ciutat de València.

Amb esta distinció el Govern reconeix “el seu heroisme en arriscar les seues vides per a protegir i rescatar als veïns de l’edifi sinistrat”.

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, acompanyat per l’Inspector Cap del Consorci, José Miguel Basset, ha recollit la distinció de mans del ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska.

Mompó ha agraït “la dedicació i l’esforç” dels bombers provincials. “És un reconeixement molt merescut, que destaca la seua valentia, posant la vida dels altres per damunt de la seua pròpia”, ha recalcat.

De la mateixa manera, el president de la corporació provincial ha recordat a les 10 víctimes mortals de la catàstrofe. “Encara que sempre estan presents, hui el record és, si cap, més sentit”, ha assenyalat, al mateix temps que ha assegurat que “també continuem estant al costat de les famílies que van perdre les seues cases”.

En la mateixa línia s’hapronunciat el diputat responsable de Bombers, Avelino Mascarell, també present en l’acte, qui ha explicat que “des de la Diputació es treballa cada dia per a per a donar un servici eficaç”. “Estem orgullosos dels nostres efectius i del seu treball”, ha asseverat.

A més dels Bombers d’Ajuntament i Diputació, el Ministeri de l’Interior ha reconegut també a diferents cossos de seguretat, entitats i agrupacions que van col·laborar en els treballs derivats del sinistre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà