Vilamarxant ja gaudeix de les millores a la pista poliesportiva

Ha finalitzat la primera fase dels treballs de renovació del paviment

La passada setmana finalitzaren els treballs de la primera fase de millora i renovació del paviment i la xarxa de seguretat de la pista poliesportiva del Poliesportiu Municipal de Vilamarxant, i, a hores d’ara, les instal·lacions ja estan a disposició dels usuaris i usuàries.

L’actuació, segons ha detallat el consistori local a un comunicat, ha consistit en l’adaptació del paviment i l’habilitació de la pista per a la pràctica del futbol sala escolar, recreatiu i federat; i minibàsquet escolar i recreatiu.

També s’ha adquirit nou equipament, com ara cistelles i porteries noves, per oferir un servei més segur i adaptat a les demandes dels esportistes.

Els treballs també han inclòs millores en la seguretat i l’adequació dels espais annexos, amb la canalització dels sistemes de recollida d’aigües pluvials, la instal·lació de xarxes de seguretat i la millora de l’accés a la pista.

Les pròximes actuacions previstes formen part de la segona fase, en la qual s’aplicaran resines sintètiques per completar l’adequació del paviment de la pista.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà