L’Ajuntament instal·la noves atraccions als parcs infantils de Vilamarxant

Parque infantil Camp de Túria

S’han invertit més de 15.000 euros en millores

L’Ajuntament de Vilamarxant ha actualitzat els parcs infantils amb la instal·lació de noves atraccions perquè els més xicotets gaudisquen del temps lliure amb seguretat.

Les actuacions, executades per l’Empresa Novapark Oci i Esports SL per un cost de 12.396,69 euros més IVA, han tingut lloc als parcs del carrer Camp del Túria i de la Plaça del Pilar amb la instal·lació d’un ‘columpio’ doble per a persones amb discapacitat física, un moll balancí infantil, un automòbil de dues places, un joc carrusel i un multijoc.

Així mateix, l’empresa ha instal·lat el sòl de protecció anti-caiguda perquè els menuts de Vilamarxant juguen amb seguretat en les noves instal·lacions.

Jesús Montesinos, alcalde de l’Ajuntament de Vilamarxant, va explicar que l’objectiu del consistori durant aquesta legislatura és continuar millorant cada servei del municipi.

“Quan vam arribar a l’Ajuntament vam dir que volíem millorar el poble pas a pas. I estes millores als parcs infantils és una mostra més. Tant les persones adultes com els més xicotets mereixen la nostra atenció per a donar resposta a les seues necessitats”, va indicar Montesinos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà