Fira del Dolç Artesà de Casinos

Vilamarxant aprova un pressupost de més de 8,5 milions d’euros per a 2021

Els comptes municipals s’incrementen en més d’un 4,4% respecte dels anteriors

El ple de Vilamarxant ha aprovar un pressupost de 8.672.647 euros per a l’exercici 2021 amb suport dels grups municipals del Partit Popular i Ciutadans. PSPV-PSOE i Compromís van votar en contra dels comptes presentats per l’equip de govern. Segons l’alcalde de la localitat, Héctor Troyano, l’import total dels comptes ha augmentat en un 4,45 per cent respecte dels de l’exercici passat, l’equivalent a 369.202 euros.

Entre les inversions previstes, les més destacades consisteixen en la creació d’un museu i una oficina de turisme, a més de la senyalització de les diferents urbanitzacions del terme municipal. A més, Troyano va anunciar també la instauració de nous serveis per a la ciutadania com ara el xec emprenedor, el xec bebé, la intermediació veïnal o l’assessoria d’agricultura.

Així, està previst que es destine al capítol d’inversions un total de 990.268 euros, que suposa un increment del 64,48 per cent (380.785 euros). 

Enguany és el primer en l’última dècada en què el deute és inexistent. Tot i així, l’equip de govern ha creat uns pressupostos en què els impostos es mantenen respecte de l’any passat i, fins i tot, s’han cancel·lat les taxes dels llocs del mercat i de les terrasses per als establiments hostalers.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.