Vilamarxant comptarà amb un servei d’assessorament als agricultors

servicio agricultores Vilamarxant

El servei començarà a oferir-se el pròxim 18 de maig, tots els dimarts de 10 a 14 hores

L’Ajuntament de Vilamarxant comptarà amb un nou servei d’assessorament per als agricultors del municipi, amb l’objectiu de resoldre tots els dubtes que puguen tindre en el desenvolupament dels seus cultius, la sol·licitud d’ajudes i subvencions o qualsevol altre tema relacionat amb la seua àrea de treball.

Este servei, que començarà a oferir-se el pròxim 18 de maig, es prestarà tots els dimarts en la tercera planta de l’Edifici Nou de l’Ajuntament en horari de 10 a 14 hores.

Des de l’àrea d’Agricultura, dirigida per Ciro Ferrer, està prevista l’organització de diversos cursos i jornades destinades als agricultors durant els pròxims mesos. Esta iniciativa permetrà a les persones que treballen els camps continuar formant-se per a traure major rendiment a la seua activitat professional.

Durant el mes de maig s’impartirà el Curs d’Usuari Professional de Productes Fitosanitaris, primera formació que se celebrarà dins d’esta ambiciosa programació que també servirà per a renovar capacitacions als agricultors que ja la posseïsquen.

Ciro Ferrer, regidor d’Agricultura, ha explicat la importància d’estos nous serveis que es posen en marxa: “Som conscients que Vilamarxant és un poble agrícola i considerem que és fonamental recolzar al sector agrari, ja que suposa un impacte positiu per a l’economia del municipi. Així mateix, també és important perquè aportarà eines per a la conservació del nostre medi natural”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà