Més de 500 persones participen al 7é sopar solidari contra el càncer

Participants al sopar solidari contra el càncerMés de 500 veïns i veïnes de Vilarmarxant participaren en el ja tradicional sopar benèfic que la Junta Local contra el Càncer, d’aquesta població del Camp de Túria, va celebrar divendres passat, 29 de novembre,per tal de recaptar fons per combatre aquesta malaltia. Per setè any consecutiu es va triar el Pavelló Municipal de la localitat com a escenari de l’esdeveniment solidari.

I.G.

L’acte, a més de congregar a un nombrós públic, va comptar amb la participació del subdirector de la Junta Provincial contra el càncer de València, Javier Llombart , i de l’alcalde de Vilamarxant, Vicente Betoret, que va estar acompanyat pels membres de l’equip de Govern municipal .

Després del sopar, i com marca la tradició des que s’iniciés aquesta activitat, els membres de la Junta Local, van sortejar diferents articles donats per a l’ocasió per comerços, empreses i particulars del municipi.

Amb aquest, ja són set anys els que l’associació de lluita contra el càncer  porta realitzant aquesta acció solidària, que sempre ha comptat amb el suport de nombrosos veïns i comerciants de la localitat, que no dubten a participar i donar suport a la delegació local amb els seus donatius i la seua assistència.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà