La nena Paola Marín guanya el concurs infantil de targetes nadalenques 2013

Paola Marín guanya el concurs de targetes nadalenques
El passat 13 de desembre, l’edifici Cultural de “La Cisterna” va acollir l’acte de lliurament de premis del concurs infantil de targetes nadalenques que, un any més, ha organitzat la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilamarxant. La postal guanyadora d’aquesta novena edició ha estat la de la nena Paola Marín Garzón, d’onze anys d’edat, un treball que serà la imatge amb la qual el Consistori felicite el Nadal.

I.G.

L’acte va comptar amb l’assistència del regidor de Cultura, José Luis Garrido, qui va fer entrega dels premis als guanyadors de cada categoria, així com un obsequi per a tots els participants. El jurat va valorar especialment l’originalitat, la imaginació i la qualitat dels dibuixos, tenint sempre en compte l’edat de cada participant.

En la categoria de 4 a 6 anys el premi va estar per a Aroa Sánchez Davó, de cinc anys. Mentre que, en la categoria de 7 a 9 anys, Jonathan Banda González va estar el nen que va aconseguir el primer premi.

Aquest any, l’Ajuntament ha volgut premiar els guanyadors amb llibres de lectura, adaptats a cada edat, “amb l’objectiu de fomentar l’activitat lectora entre el públic infantil”, segons ha destacat, Garrido, responsable de l’Àrea de Cultura.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà