Boni, Aragó i Morales participaran al Campionat Autonòmic de frontó per parelles

L'equip de Vilamarxant participarà al campionat autonòmic de frontó

L’equip de Vilamarxant ja ha definit qui seran els seus pilotaris que participaran al proper Campionat Autonòmic de frontó per parelles organitzat per la Diputació de València i que arrancarà al poper març. Així, l’equip d’aquesta població del Camp de Túria serà el format per Boni, Aragó i Morales que estan esperançats en fer una gran paper a la competició.

I.G.

Una competició que està ultimant els últims detalls i que ja compta, a la seu federativa, amb un nombre d’equips igual, o fins i tot major, que en la passada edició, en què van participar un total de 55 formacions. En aquest aspecte cal recordar que, per a les categories inferiors i primera el termini d’inscripció no finalitzarà fins al pròxim 24 de gener.

En la primera categoria, en la qual participa l’equip vilamarxanter, s’espera una competició molt equilibrada i renyida en la que ja estan confirmats al menys cinc equips: la ja nomenada formació configurada per Boni, Aragó i Morales, representant a Vilamarxant; els actuals campions, la parella Adrian i Lemay, de Quart de Poblet; l’equip de Museros i, finalment, les dues formacions d’Almussafes.

Els aficionats a aquest esport podran gaudir d’aquesta pràctica tan arrelada a les nostres comarques des de principis de març fins a finals de juny, aproximadament. De moment, la seu de la final està encara per definir, tot i que s’espera tancar el frontó amfitrió de les finals en les pròximes setmanes.

Un espectacle que farà les delícies dels amants de la pilota un any més, gràcies al patrocini de la Diputació de València, que serà la principal valedora d’aquesta competició, mostrant així el seu incondicional suport al nostre esport, la pilota valenciana, i en concret al frontó.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà