Vilamarxant insta la població a extremar la precaució als voltants de barrancs i el riu Túria

Riu Túria Vilamarxant

La localitat del Camp de Túria ha registrat en les ultimes 24 hores més de 60 l/m2

L’alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha visitat durant el matí de hui els punts més problemàtics del municipi per a cerciorar-se que el cabal d’aigua tant en els barrancs com en el riu no suposen un risc extrem per a la població.

De fet, el primer edil ha confirmat que ara està controlat el cabal acumulat en els barrancs a conseqüència de les pluges que es venen produint des de fa més de 24 hores.

Mentrestant, a pesar que s’haja desbordat el riu Túria al seu pas per la Casa de Fusta, no cal lamentar cap desgràcia personal gràcies a les millores de senyalització i protecció.

Xavier Jorge ha instat la població a anar amb precaució: “Tant en els barrancs com en el riu la situació està controlada, encara que sol·licitem a la ciutadania que extremen la precaució als voltants d’estes zones si la pluja continua caient en les pròximes hores”.

“Les millores i reparacions en els dos guals del barranc de Teulada, tant al seu pas pel nucli urbà com en el propi mas, han funcionat a la perfecció. De fet, les previsions del servei de meteorologia i les noves infraestructures han fet que la resposta haja sigut molt més àgil i amb molta previsió”, ha agregat l’alcalde.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà