Vilamarxant recuperarà al setembre la Ruta de Tapa

plaza del ayuntamiento vilamarxant

La celebració unificarà a l’hostaleria en la quarta edició del seu conegut concurs gastronòmic

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, recuperarà en setembre la celebració de la Ruta de la Tapa amb importants novetats.

L’alcalde Xavier Jorge i el regidor Víctor Sanchis es van reunir ahir en el saló de plens amb els empresaris de l’hostaleria local per a acordar els punts més importants de la Ruta, que busca potenciar l’economia local a través de la gastronomia.

En esta quarta edició del certamen gastronòmic, les persones participants disfrutaran dels locals hostalers de la localitat en un recinte que se situarà en la Replaça i on hi haurà actuacions musicals i activitats que convidaran a la ciutadania a viure els tres dies que durarà la celebració.

Cadascun dels participants tindrà la seua pròpia caseta i concursarà amb tres tapes, que seran valorades per les persones assistents. Els vots del públic es depositaran en una urna i, al final de la celebració, els tres guanyadors seran obsequiats amb un premi en metàl·lic i una placa commemorativa.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, s’ha mostrat entusiasmat amb la celebració de la Ruta: “Estic convençut que la ciutadania té moltes ganes de viure una Ruta de la Tapa nova i amb molts atractius que concentrarà a tots els assistents en un lloc emblemàtic com la Replaça”.

Finalment, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha fet una crida als diferents empresaris locals dedicats a l’hostaleria: “Volem que siga una festa de la gastronomia local i, per això, esperem tindre una gran participació de locals del municipi. Volem retornar-li l’esforç als hostalers i ajudar-los a difondre la marca Vilamarxant i la gastronomia local en tota la comarca”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà