El museu de La Cisterna de Vilamarxant obri les seues portes

Èxit de la jornada de portes obertes del nou espai museogràfic

L’alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, va estar present el divendres passat junt a altres membres de l’equip de govern per a conéixer de primera mà tots els secrets de la primera fase del nou espai museogràfic, que es convertirà en una referència de la història i el passat del municipi.

El museu es convertirà en una font inesgotable d’informació al servei de la ciutadania. De fet, algunes de les peces del municipi que es trobaven exposades en el Museu de Prehistòria de València han viatjat de tornada a Vilamarxant per a formar part del catàleg expositiu.

El primer edil ha destacat la importància d’este nou centre de coneixement: “L’Espai Museogràfic La Cisterna serà un lloc d’obligada visita per a tots els veïns i visitants que vulguen saber la història del nostre municipi a través d’informació, dades i artefactes o peces de Vilamarxant”.

“Sense la col·laboració i la generositat de la nostra ciutadania no hauríem pogut confeccionar un catàleg tan extens que repassa la nostra història a través de les peces històriques que tenim”, ha agregat l’alcalde.

D’altra banda, Miguel Navarro, regidor de Cultura, ha detallat que l’Espai Museogràfic La Cisterna és “el projecte cultural més ambiciós realitzat a Vilamarxant en la seua història”.

“Estem convençuts que suposarà un salt qualitatiu per a Vilamarxant, ja que qualsevol visitant podrà conéixer la història de la nostra població amb detall i consolidada en un amplíssim catàleg museogràfic”, ha acabat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà