Vilamarxant celebra el Dia del Turisme amb el llançament d’un nou portal web

app vilamarxant

En el nou portal turístic es podrà consultar amb detall diferents temàtiques com a patrimoni, naturalesa, festes o tradicions

Vilamarxant celebra esta setmana el Dia del Turisme amb el llançament d’un nou portal web www.elcordelturia.com que oferirà la informació turística més important als visitants i ciutadans de la localitat del Camp de Túria.

Les àrees de Turisme i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilamarxant, dirigides per l’alcalde Xavier Jorge, han treballat durant els últims mesos en esta nova web, que pretén convertir-se en un lloc de referència per a la ciutadania i les persones que visiten el municipi.

La història del poble, la ubicació i l’agenda són algunes de les seccions que té la web a la qual hui ja es pot accedir. Així mateix, en el nou portal turístic es podrà consultar amb detall diferents temàtiques com a patrimoni, naturalesa, festes, tradicions, esport, gastronomia o comerç.

D’altra banda, esta web estarà viva i actualitzada puntualment, ja que comptarà amb una secció d’actualitat que oferirà la informació actualitzada respecte al turisme de Vilamarxant.

L’alcalde Xavier Jorge, responsable de les àrees de Turisme i Innovació i Noves Tecnologies, ha destacat la importància d’esta nova web: “Hui és un dia perfecte per a estrenar la web de turisme de Vilamarxant ja que se celebra el Dia del Turisme”.

“Este portal serà un referent de tots els visitants del nostre poble però també servirà de suport per a les persones que vivim a Vilamarxant, ja que ofereix la informació més interessant en àrees com a gastronomia, tradicions, patrimoni…”, ha finalitzat el primer edil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà