Vilamarxant, premi Festes Inclusives i No Sexistes

concejales pp vilamarxant

La regidora d’Igualtat, Elena Cortell, ha recollit el premi

L’Ajuntament de Vilamarxant ha sigut guardonat amb el premi de Festes Inclusives i No Sexistes atorgat pel Institut de les Dones de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives en una gala celebrada ahir en el Palau de Valeriola.

El premi condecora les actuacions que el consistori ha posat en marxa per a fer les seues festes municipals més inclusives i lliures de sexisme. Això inclou, entre altres accions, la instal·lació de punts violetes per a l’atenció i informació en matèria de prevenció de violència masclista, així com la sensibilització en els diferents espais públics.

“Per a l’ajuntament de Vilamarxant és un plaer rebre aquest reconeixement que posa en valor les actuacions que fem des de les institucions municipals, i tot el conjunt de la societat valenciana, per a aconseguir unes festes més inclusives i lliures de sexisme», ha expressat la regidora d’Igualtat, Elena Cortell, qui ha recollit la condecoració.

“No podem oblidar que encara queda molt per fer, per això, això és un impuls per a continuar treballant per a fer de Vilamarxant un municipi més compromés amb la igualtat. Perquè fer de l’espai públic un lloc més amable, és un treball de totes les persones, i els ajuntaments som els primers que hem de donar exemple i implicar-nos», ha insistit la regidora.

La convocatòria guardona als millors projectes de tota la Comunitat Valenciana i contemplava com a requisit comptar amb un Pla d’Igualtat en vigor. En aquest cas, el consistori ha rebut el premi en la categoria de municipis d’entre 10.000 i 20.000 habitants i ha inclòs una dotació econòmica.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà