El PSPV fitxa l’exregidora de Ciudadanos com a candidata a l’alcaldia de Vilamarxant

candidata pspv vilamarxant

Vicky Sanchis optarà a ser la primera alcaldessa

L’agrupació local del PSPV-PSOE de Vilamarxant presentarà a Vicky Sanchis Caurín (Vilamarxant,1979) com a candidata a alcaldessa en les eleccions municipals del 28 de maig, la qual cosa podria suposar el fet històric que una dona ostentara per primera vegada la vara de comandament en el municipi de Camp de Túria.

La candidata a l’alcaldia és llicenciada en Dret per la Universitat de València i compta al seu torn amb experiència en la política municipal, ja que va ser regidora del govern socialista que va encapçalar Jesús Montesinos com a alcalde entre els anys 2015-2019, on va dirigir la regidoria de Festes.

Vicky Sanchis ha participat de manera activa en la vida social i festiva del municipi, formant part de diverses associacions locals.

L’alcaldable socialista ha mostrat la seua “satisfacció per poder encapçalar un projecte il·lusionant i necessari per al futur immediat del poble, on s’acaben amb una manera de gestionar que no representa a la majoria dels veïns i veïnes de Vilamarxant”.

A més, Sanchis pretén “presentar un projecte col·lectiu, dissenyat segons les inquietuds i necessitats reals del municipi, fent un ajuntament pròxim transparent i eficaç, lluny de personalismes propis d’altres èpoques”.

El secretari general de l’agrupació socialista, Jesús Montesinos, qualifica de “oportunitat molt il·lusionant tot el que Vicky Sanchis representa, per la seua capacitat de gestió, el seu coneixement del poble i la seua empatia amb els veïns i veïnes, un perfil poc habitual en política i que ha d’aglutinar la necessitat de canvi a l’ajuntament i encapçalar el projecte del futur que Vilamarxant necessita”.

La presentació oficial de la candidata socialista es realitzarà el 26 de febrer a la Casa de Cultura de Vilamarxant, on serà abrigallada per militants i veïns, així com per representants comarcals i provincials dels socialistes valencians.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà