Banner papereria Ruiz

‘Vila Nit’, primer festival d’oci nocturn alternatiu per a joves

El pavelló multiusos de Vilamarxant albergarà tallers, cursos, i activitats esportives per a joves

La Casa de la Joventut de Vilamarxant ultima els preparatius i l’organització de la primera edició del Vila Nit, un festival d’activitats lúdiques i esportives per a joves de 12 a 30 anys, que tenen lloc de nit, des de les 22.30 a la 1.30 hores.

Dissabte que ve, 4 de febrer, el pavelló multisusos albergarà tallers, jocs i concursos totalment gratuïts: una sessió de rap a càrrec de ‘Suquet de Rap’; jocs de taula tradicionals com Tabú, Jungle o la Fallera Calavera; classes de ball llatí i modern a càrrec de l’Associació Vilamarxant Balla; tallers de manualitats, així com un campionat de futbito.

El ‘Vila Nit’ comptarà amb la implicació d’entitats culturals de la localitat i amb un equip de voluntaris per realitzar i programar les activitats.

D’aquesta manera, la Casa de la Joventut arranca l’activitat d’aquest any amb un nou esdeveniment per a tots els joves i que té l’objectiu de quedar-se en la seua agenda mensual.

Aquest nou programa d’oci nocturn alternatiu té l’objectiu de promocionar alternatives d’oci per als joves durant els caps de setmana, que ofereixen oportunitats reals per participar en activitats que afavoreixen la implicació social dels més joves, així com un estil de vida saludable que evite el consum d’alcohol i altres drogues.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.