La campanya ‘Noves Retallades’ anima als veïns a participar en els pressupostos de 2018

Fins al pròxim 21 d’abril tots els ciutadans de Vilamarxant poden realitzar la seua proposta

Fins al pròxim 21 d’abril, tots els veïns de Vilamarxant poden participar en l’elaboració dels pressupostos municipals de 2018 a través de l’Ajuntament i la plataforma participacio.vilamarxant.es. El lema de la campanya ‘Noves retallades a Vilamarxant’ realitza un símil entre retallades i iniciatives que els veïns retallen per a crear un gran puzle de projectes ciutadans.

‘Noves retallades a Vilamarxant’ és la nova campanya de participació ciutadana per a arreplegar les iniciatives ciutadanes que s’inclouran en els pressupostos municipals de 2018, un nou instrument de participació ciutadana directa que s’ha creat en aquesta legislatura.

La campanya ha arrancat aquesta setmana, cridant a la participació a veïns i veïnes majors de 16 anys a través de la plataforma web de participació participacio.vilamarxant.es, on el primer pas és registrar-se. Una vegada reconegut el registre, el termini per a la presentació de propostes és el 21 d’abril.

Des de la regidoria de Comunicació i Participació Ciutadana s’ha rellançat la plataforma web com un instrument més flexible i directe per a presentar les propostes de cada veí i veïna interessat en aportar la seua iniciativa.

El pròxim 26 de juny es faran públiques les propostes candidates a ser introduïdes en els pressupostos del pròxim exercici, de les quals es podrà triar la definitiva fins al 16 de juliol. La proposta ciutadana final triada entre tots els i les participants es farà pública el 21 de juliol.

La campanya ha llançat un video promocional en el qual, seguint la filosofia del projecte, participen veïns de Vilamarxant, simbolitzant a través d’unes tisores que retallen la presentació d’iniciatives per a formar finalment un collage de projectes ciutadans per al poble.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà