Raul Albiol, ‘Fill Predilecte’ de Vilamarxant per unanimitat

El ple de l’Ajuntament ha aprovat, per unanimitat de totes les formacions polítiques amb representació al consistori municipal, nomenar Raúl Albiol com ‘Fill Predilecte’ de Vilamarxant.

José García

Ja en 2010, a la calor dels èxits obtinguts per la Selecció Espanyola durant l’estiu de 2010 (quan es va assoconseguir el Campionat del Món de seleccions de futbol, disputat a Sud-àfrica), es va parlar de la possibilitat d’escometre un acte de reconeixement al futbolista Raúl Albiol.

Finalment, els fets es varen consumar durant el Ple celebrat ahir, 29 de juliol, durant la sessió ordinària que va tenir lloc en l’edifici consistorial. La proposta va ser efectuada des de l’ajuntament i va consistir en nomenar a Raúl Albiol Tortajada, futbolista nascut en el municipi de Vilamarxant, com ‘Fill Predilecte de la localitat’.

Els tres grups polítics municipals amb representació a l’Ajuntament (PP, PSOE i ‘Coalició Compromís’) varen votar a favor, en el qual tots ells van justificar el nomenament d’Albiol com mereixedor d’este reconeixement “per la seua destacada labor en l’àmbit espor- tiu”, així com “per la difusió i la promoció de la localitat de Vilamarxant i la seua província que està realitzant com esportista d’élit que és”.

Amb la finalitat d’acreditar els mèrits per atorgar este títol a l’esportista nascut a Vilamarxant, l’Ajuntament d’este poble va nomenar a un Jutge Instructor d’entre els membres que formen part de la corporació Municipal, tal com arreplega el Reglament d’Honors i Distincions aprovat en sessió plenària en el mes de juliol de 2010.

L’alcalde de Vilamarxant, Vicente Betoret, va destacar que amb aquest procés “es reconeix públicament els valors personals, mèrits esportius i la vinculació a Vilamarxant que fan que Raúl Albiol siga mereixedor d’aquest reconeixement”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà