Les flames tornen a amenaçar la comarca del Camp de Túria

Foto incendi Forestal a Benaguasil: Twitter, Lau ‏@LaCaSi87

Un nou incendi forestal es va iniciar ahir al voltant de les 16:30 hores al costat de la central elèctrica de Benaguasil, una zona de canyes que limita els termes municipals de Vilamarxant i Benaguasil. Fins al moment s’han hagut d’evacuar 70 habitatges de forma preventiva, i ha aconseguit també arribar al terme municipal de Pedralba.


Pau Tineo
Brigades a l'incendi  forestal de Benaguasil

Des de l’inici del foc s’han mobilitzat nombroses brigades terrestres del consorci de bombers i de la UME (Unitat Militar d’Emergències), acompanyats de 15 mitjans aeris que van obligar a tancar l’espai aeri, havent de desviar diversos vols al aeroport de l’Altet a Alacant.

El conseller de Governació, Serafin Castellano, ha visitat el PMA (Lloc de Comandament Avançat) a les 10:00 hores d’este matí, per donar a conèixer les últimes novetats de l’avanç del foc, remarcant que la seua evolució és “favorable” i que no es pot determinar la causa de l’incendi, però assenyalant que les recerques per a esclarir els fets “continuen obertes”.

Castellano també ha informat que Cruz Roja ha habilitat un alberg amb 50 places en les que han passat la nit cinc veïns, romanent completament buit a estes hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà