Llíria prioritzarà la contractació de professionals i tècnics de la localitat

Tots els grups amb representació a han aprovat una proposta de Compromís en la que l’ajuntament es compromet a que en els procediments negociats sense publicitat o contractes menors que fera el consistori, es convidara als tècnics i professionals de la localitat o que tinguen un despatx en la mateixa.

Pau Tineo

L’ajuntament requereix anualment de la necessitat de fer diverses contractacions d’assistències tècniques amb l’objecte de fer diversos projectes d’obra, elèctrics, d’activitats, de seguretat i salut, entre d’altres o fer els seguiments d’obra corresponents.

Segons García, este sentir ha estat compartit per tots els grups polítics i per tant, han acordat per unanimitat que l’ajuntament de Llíria establirà una bolsa de professionals per a este tipus de contractacions on es puga convidar a tots es tècnics i professionals de a localitat que ho desitgen a participar de la mateixa i ser convocats a qualsevol procediment en el moment corresponga.

Segons el portaveu de Compromís per Llíria, Paco García Latorre, “a la ciutat comptem amb un gran nombre de professionals tècnics que tenen una gran experiència en l’urbanisme local, en el desenvolupament del mateix i en la normativa que el regeix.

Els professionals del ram han acollit amb satisfacció este acord i ja han constituït una Associació de Professionals de la localitat amb la finalitat de coordinar propostes i poder tindre una plataforma de treball i col•laboració estreta amb el consistori edetà.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà