Les societats musicals de Llíria segueixen sense rebre les ajudes promeses pel Consell

Concert de música a Llíria
Les entitats musicals del municipi edetà continuen sense veure les assignacions econòmiques acordades als convenis signats en 2007 amb el Consell, els quals havien d’haver finalitzat en 2011. Unes inversions que havien d’ajudar a la construcció del nou Local Social de la banda Primitiva i del nou Centre Integrat i millora de l’Auditori, per al cas de la Unió Musical.

 

I.G.

Cal recordar que, als pressupostos de la Generalitat per a 2013 les inversions assignades eren de 300.000 i 180.000 euros per la Unió i per a la Primitiva, respectivament. Unes inversions que fins hores d’ara no s’han executat, i que  la Conselleria de Governació, en resposta a la pregunta parlamentària de Compromís, ha procedit a fer una nova reprogramació, tot i assegurar el seu “compromís econòmic inicial”.

En aquest sentit, el portaveu de la Coalició Compromís de Llíria, Paco Garcia, ha acusat al Partit Popular “de mentir descaradament quan va signar els convenis amb les entitats musicals de Llíria, ja que no comptava amb el suport econòmic per donar cobertura als mateixos”, i que sols perseguia “fer-se la foto i publicitar un engany que ara està posant en dificultats a les dos societats”.

Uns retards en els pagaments, que dificulta el normal funcionament d’estes dos societats musicals centenàries, ja que s’ha de pagar el  préstec i interessos que ha comportat la construcció del nou Local Social, en el cas de la banda Primitiva o que la Unió Musical tinga paralitzades les obres de construcció del nou Centre Integrat i la millora de l’Auditori.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà