Indignació entre l’AMPA del CEIP ‘Emilio Lluch’ perquè es continua sense noticies del col·legi

Barracones donde estudian alumnos
La no aparició del Director General de Centres, Santiago Martí a una xerrada sobre Educació a la seu del PP de Nàquera ha provocat el descontent entre els pares i mares de l’AMPA del CEIP Emilio Lluch, perquè porten temps sense saber res de la possible ampliació o remodelació de l’ instal·lació escolar.

 

Jesús Pérez

L’AMPA va enviar  diverses peticions d’entrevista amb la consellera d’Educació, María José Català, sense rebre resposta en ningun cas, tampoc al més recent, demanat el passat divendres 15 de novembre.

Aquesta no resposta institucional a les denúncies de la Comunitat Escolar del Col·legi Emilio Lluch al voltant de les condicions en les que han d’ estudiar els alumnes, causa malestar entre els pares dels xiquets, que esperen que el compromís del  president Fabra, siga,  definitivament,  esta vegada sí, la construcció del col·legi per al 2014.

El CEIP Emilio Lluch es troba entre les 14 escoles que Alberto Fabra va anunciar a les Corts el passat setembre que es construirien durant el 2014, però els pressupostos destinats a Educació no confirmen que l’obra es porte a terme.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà