Es fan públics els guanyadors de la X edició dels premis ‘Escrits a la Tardor – Vila de l’Eliana’

Arribada l’edició número deu del certamen de relats curts ‘Escrits a la Tardor- Vila de l’Eliana’ l’actual regidor de Cultura, José Lorente, ha fet públic els guanyadors en les distintes categories.

Pau Tineo

Els escrits guanyadors en la categoria general han estat “Ramón cartonero”, d’Ariel Alberto Díaz, de Buenos Aires (Argentina), en llengua castellana, i ‘La darrera musa’, del veí de Vilamarxant Sergio Ramada Cervera, en la modalitat de llengua valenciana. En la categoria local el guardó en castellà han recaigut en l’obra ‘El olor de la caléndula’ de Laura Cortina Andrés. El jurat ha decidit declarar desert el premi local en valencià.

La X edició de Escrits a la Tardor ha contat amb la participació de 107 relats. El certamen pretén fomentar la creació literària i impulsar l’ús social de la llengua valenciana. El lliurament de premis -600 euros als guanyadors de les categories generals i 300 a la premiada en l’àmbit local, a més de la publicació dels relats- tindrà lloc el divendres 23 de desembre a les 19:30 hores en la Biblioteca Municipal. L’acte estarà precedit d’una representació teatral produïda per l’associació local Teatreliana, que posarà en escena, sota la direcció de Joan Verdú, un dels textos guanyadors en la passada edició del certamen, ‘Ja no tornerem a sopar junts’ de Vicente Roncero.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà