Programa de consum de fruites i hortalisses en centres escolars de la Comunitat Valenciana

Mes de la Dona en Vilamarxant

dona2

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l’Ajuntament de Vilamarxant ha programat, durant este mes, diverses activitats. Demà,  7 de març, una xarrada-col·loqui amb el títol ‘Dones pioneres que van treballar per la igualtat de gènere’ a les 19.15 hores, a la Casa de la Cultura a càrrec de Cristina Escrivà.

El 8 de març, a les 12 hores, a les portes del consistori veïnes que desenvolupen professions que han estat vinculades al sexe masculí llegiran una moció aprovada per tots els grups polítics a la FVMP. Intervindran Teresa Gil, metgessa en urgències a l’Hospital General de València; Ruth de los Reyes, enginyera agrònoma, doctora en Tecnologia dels Aliments i CEO de ‘Microbiotech’; i Sandra Sornosa, investigadora a l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe i doctora en Químiques.

El 23 de març, la Casa de la Cultura acollirà l’obra ‘Segarem ortigues amb els tacons’ a les 19.30 hores a càrrec de la companyia ‘Teatro del Contrahecho’.

El 31 de març, el col·loqui ‘La veu de les dones’,  en el que intervindran voluntàries ambientals i es projectarà un documental sobre el paper de les dones en la conservació de la natura.

 

 

 

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.