Mes de la Dona en Vilamarxant

dona2

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l’Ajuntament de Vilamarxant ha programat, durant este mes, diverses activitats. Demà,  7 de març, una xarrada-col·loqui amb el títol ‘Dones pioneres que van treballar per la igualtat de gènere’ a les 19.15 hores, a la Casa de la Cultura a càrrec de Cristina Escrivà.

El 8 de març, a les 12 hores, a les portes del consistori veïnes que desenvolupen professions que han estat vinculades al sexe masculí llegiran una moció aprovada per tots els grups polítics a la FVMP. Intervindran Teresa Gil, metgessa en urgències a l’Hospital General de València; Ruth de los Reyes, enginyera agrònoma, doctora en Tecnologia dels Aliments i CEO de ‘Microbiotech’; i Sandra Sornosa, investigadora a l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe i doctora en Químiques.

El 23 de març, la Casa de la Cultura acollirà l’obra ‘Segarem ortigues amb els tacons’ a les 19.30 hores a càrrec de la companyia ‘Teatro del Contrahecho’.

El 31 de març, el col·loqui ‘La veu de les dones’,  en el que intervindran voluntàries ambientals i es projectarà un documental sobre el paper de les dones en la conservació de la natura.

 

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà