80 persones desallotjades d’un alberg de Vilamarxant per un incendi al parc natural del Túria

El foc s’ha originat aquesta vesprada al canyar

El Centre d’Emergències de la Generalitat i el consorci provincial de bombers de València han informat del desallotjament, de manera preventiva, de 80 persones -50 d’elles menors-, que es trobaven en l’alberg de Mas de Zampa, per la seua proximitat a un incendi declarat aquesta vesprada al Parc Natural del Túria, en Vilamaxant .

Emergències ha informat que el foc s’ha iniciat sobre les 16.30 hores, en una zona de canyar del Parc Natural del Túria, i al lloc s’han traslladat tres mitjans aeris, dues unitats forestals de la Generalitat -una d’elles helitransportada- una autobomba, personal forestal i dotacions dels bombers de València i una unitat de prevenció i agent mediambiental.

El Centre de Coordinació d’Emergències ha establit així mateix la situació 1 del Pla Especial d’Incendis Forestals (PEIF) i ha informat que, sobre les 18.00 hores, s’han sumat als treballs d’extinció altres tres mitjans aeris, un d’ells l’helicòpter de coordinació.

A les 16.47 hores, com a mesura preventiva, la Policia Local i Guàrdia Civil han procedit al desallotjament de l’alberg de Mas de Zampa, amb 80 persones, 50 d’elles menors, segons ha informat el consorci provincial de bombers de València.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà