Festival En viu de músiques del món a Olocau

cartel

El festival En Viu es celebrarà del 1 al 27 de juliol a la Plaça Major d’Olocau, amb les actuacions de la cantautora Eva Dénia, Isabel Julve i José «El Piru», Manolo Valls amb el seu quartet, i Son d’Ací.

Els concerts, gratuïts i oberts a tot el públic, arrancaran amb l’olocauí Joan Gonga a la trompeta i els seus companys de Gumbo Jazz Quintet que arriben des del País Vasc a l’auditori natural de l’Avinguda de l’Arquet el diumenge dia 1 a les 20 hores.

El divendres 6 de juliol el primer concert a la Plaça Major serà a càrrec d’Eva Dénia amb la seua guitarra i música de cançò d’autor. El dia 13 de juliol el flamenc omplirà la plaça amb Isabel Julve i el guitarriste José «El Piru» amb el seu projecte ‘La malquerida’. Per al divendres 20 el saxofonista de Godella Manolo Valls presentarà el seu últim disc ‘República cromàtica’ en format quartet. I tancarà el festival ‘Son d’ací’, un grup amb molts dels integrats de la comarca, amb ritmes de fusió com els afrocubans i rumberos.

L’associació cultural Sincronies ha contat amb l’agrupació musical ‘La Melodía’, Dones d’Olocau i Olocau viu, i l’Ajuntamet d’Olocau.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà