Les dones creadores protagonitzen ‘Llíria Escènica’

cartell

El Festival d’Arts Escèniques al carrer se celebrarà del 24 al 27 de juliol en Llíria a distints espais del nucli urbà com el Parc Silvestre d’Edeta, la plaça de la Mare de Déu Antiga o la plaça Major.
En esta segona edició actuaran les companyies La Fam amb l’espectacle itinerant “The Wolves”, La Bandada amb “On està la Mercè?”, Dunatacà amb “Mujer”, Atirohecho amb “Les solidàries”, Escenoart amb “Aiguajocs”, Teatro del Contrahecho amb “Segarem ortigues amb els tacons”, Vaivén Circo amb “Do not disturb”, i Visitants amb “Olea”.
La regidora de Promoció Cultural, Empar Llàcer, i la de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui, han presentat la programació de la mostra de teatre i dansa acompanyades per directores i actrius de ‘Teatro del Contrahecho’ i ‘Atirohecho’.

Empar Llácer ha explicat que en esta segona edició s’han triat “obres dirigides i protagonitzades majoritàriament per dones, amb temàtiques al voltant de les circumstàncies i la mirada de les dones”.

Vallivana Murgui ha assegurat que “també es pot fer polítiques d’igualtat des de la transversalitat en totes les àrees municipals i la cultura pot jugar un paper molt important en estes accions, com demostra l’aposta que hem fets per les dones creadores en este festival”.

Descàrrega en pdf la programacio_lliria_escenica_2018

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà