Estiuejar-te: visites guiades a Llíria els dissabtes i diumenges d’agost

cartel

Descobrir el passat i rememorar la història visitant les restes monumentals de Llíria és la proposta d‘Estiuejar-te, el programa de visites de Turisme Llíria per al mes d’agost. Per cinquè any consecutiu, veïns i turistes podran enlluernar-se amb un recorregut turístic pels monuments de la localitat amb la principal novetat de l’opció quatrilíngüe; amb visites en castellà, valencià, anglès i francès.

Les visites d’Estiuejar-te sóngratuïtes. Durant tres setmanes consecutives, Turisme Llíria ofereix un recorregut per la Llíria Històrica. Els dissabtes 11, 18 i 25; la visita es realitzarà en castellà i valencià, mentre que els diumenges 12, 19 i 26, seran en anglès i francès.

La cinquena edició d’aquesta proposta turística proposa un recorregut urbà pels monuments de la Llíria Històrica, a través d’un trajecte de dues hores de durada que visitarà els Banys Àrabs, la Muralla Medieval i l’Església de la Sang. La visita finalitzarà en la Plaça Major amb la visita a Ca la Vila i a la façana de l’Església de l’Asunción.

Per a participar, no és necessària la reserva de places, ja que la inscripció es realitzarà el mateix dia de la visita en l’oficina Tourist Info, situada al carrer Sant Vicent Ferrer, 19.

Per a més informació, contactar amb la Toruist Info al telèfon 962791522 o al correu electrònic touristinfo@lliria.es.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà