Marató de Lectura en Serra

maratolectura

Serra acollirà la seua jornada de la III Marató de Lectura Camp de Túria que reuneix a sis municipis de les comarques de Camp de Túria i dos de la Serrania el proper dissabte 20 de octubre en una jornada plena d’activitats a la plaça de La Primitiva, a partir de les 17.30 hores.

Les activitats començaran amb els tallers de punts de lectura, titelles i il·lustració, este últim a càrrec d’Alicia Calero. Seguirà una sessió de Jam Poètica, on cadascú dels assistents podrà recitar o llegir una poesia de l’autor que preferisquen i en la llengua que consideren. Durant la vesprada també hi haurà instal·lat un fotoreclam amb els personatges de ficció, la rateta Marieta i el Micalet, símbol de la col·lecció juvenil de l’editorial Bromera.

La biblioteca municipal també tindrà el seu espai de promoció de l’agència de lectura i hi haurà una parada de creuallibres, on grans i menuts podran intercanviar els llibres que hagen llegit.

Durant la jornada, també hi haurà instal·lat el Passeig de la Lectura, un espai dedicat a les llegendes i narracions de tots els pobles que conformen el projecte lector i el Gran Jordiet serà l’encarregat del contacontes.

L’acte acabarà amb un sorteig de llibres i l’entrega del premi del concurs de fotografia  Serra, un poble que llig, es trauran els finalistes del concursos de fotografia Haikullibres i bookface i del primer concurs de microrrelats d’àmbit intercomarcal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà