Passatge del terror per Halloween en Serra

hallooween camp de turia

La Casa de la Cultura de Serra serà l’escenari per a la representació d’un passatge del terror gratuït amb diferents actuacions i recreacions que es celebraran amb motiu de Halloween el 31 d’octubre.

Quasi 50 figurants, perruquers, estilistes, modistes i decoradors estan treballant per tal de donar el màxim realisme a les diferents escenes i representacions que s’han preparat. Durant tot el recorregut, que durarà uns set minuts, i al que el públic accedirà en xicots grups, es representaran escenes de terror.

La segona edició del passatge del terror començarà sobre les 19.30 hores  i prèviament, sobre les 19 hores, a la plaça de La Primitiva hi haurà un espectacle teatral i musical per convidar a gaudir de la representació interior. Al mateix lloc, també es celebraran diferents tallers de manualitats relacionades amb Halloween per als més menuts i berenar.

La vetlada, coordinada des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Serra, comptarà amb la col·laboració de diferents col·lectius locals com membres del Grup Municipal de Teatre, del grup de batucada Baketa Batuka o les clavariesses de la Mare de Déu dels Àngels.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà