I jornada de Sostenibilitat Ambiental i Territorial de Camp de Túria

Jornada jornada de sensibilidad ambiental y territorial Camp de Turia

La localitat de Serra acollirà el proper dissabte 12 de gener la I Jornada de Sostenibilitat Ambiental i Territorial del Camp de Túria. La jornada pretén sensibilitzar sobre la situació del territorio alhora que vol ficar en valor algunes iniciatives de sostenibilitat ambiental ben vives a la comarca.


A més a més, la jornada vol ser un espai per a l’estudi i l’acció per millorar la comarca de Camp de Túria. L’activitat està coorganitzada per l’Institut d’Estudis Comarcals de Camp de Túria i l’Ajuntament de Serra amb la col·laboració de la Mancomunitat de Camp de Túria.


Les ponències parlaran sobre la sostenibilitat dels dos parcs naturals que alberga la comarca, el Parc Natural de la Serra Calderona i el Parc Natural del Riu Túria, la mobilitat i el projecte de reaprofitament de biomassa forestal de l’Ajuntament de Serra. També hi haurà una ponencia sobre les iniciativies del projectes Leader per al desenvolupament rural.


L’acte acabarà amb una taula redona sobre els reptes i les oportunitats a càrrec d’alcales i alcaldesses de la comarca. Les inscripcions que són gratuïtes encara estan obertes a idecocampdeturia@gmail.com.


Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà