Concurs de fotografia Pascual Navarro

L’Ajuntament de Serra convoca el IV Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del seu entorn natural. El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del municpi que va faltar l’abril de 2017.

La temàtica d’aquesta edició del concurs serà la primavera al parc natural de la Serra Calderona i les imatges que es presenten al concurs haruan de ser inèdites i originals. Cada participant podrà presentar fins a dos treballs.

El termini de presentació de les obres començarà el 11 de març i acabarà el 25 del mateix mes. Els originals hi ha que remetre-los al correu electrònic cultura@serra.es.

Les fotografies rebudes seran publicades al perfil institucional de l’ajuntament de Serra a la xarxa social Facebook. Resultarà guanyador el treball que més m’agrada tinga durant els dies que estarà oberta la votació , del 26 de març al 4 d’abril.

El 6 d’abril coincidint amb l’aniversari de l’òbit de Pascual Navarro es donaran a conéixer els premiats. Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. El guanyador rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista un de 30€.

Les bases del concurs estan exposades a la web municipal www.serra.es i a la web de turisme www.serratotnatura.com així com a les oficines de l’ajuntament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà