L’exposició ‘Dubón. Un artista republicà’ al MuVIM

cartel republica camp de turia

El Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM)obri hui les portes de l’exposició ‘Dubón. Un artista republicà (1909-1952)’, que es podrà visitar fins al 14 de juliol.

Es tracta de l’ultima exposició d’una tríada que conforma, juntament amb ‘Pierre Verger. Un viatge fotogràfic per l’Espanya republicana (1935)’ i ‘Per les altes bastides de les flors. Moda i República’, el cicle ’14 d’abril’, amb el qual el MuVIM tanca un projecte que es va iniciar en 2016 amb ‘La modernitat republicana a València. Innovacions i pervivències en l’art figuratiu (1928-1942)’.

Dubón va ser un artista pioner del disseny gràfic valencià des de la seua participació en l’Exposició regional de 1909, on va obtenir la Medalla de Plata del certamen, tot i que després va patir l’ostracisme del règim franquista per estar vinculat amb el moviment republicà. El MuVIM recupera amb aquesta mostra la memòria artística d’un pintor valencià poc conegut per al gran públic i que pot visitar-se a partir de hui.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals


Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771