L’Orquesta Sinfónica Nacional de Cuba actua a Llíria

cartel cuba camp de turia

El teatre de la Unió Musical de Llíria acollirà el concert ‘Solano Sinfónico’ que l’Orquesta Sinfónica Nacional de Cuba, acompanyada per la cantant de copla Pilar Boyero, oferirà el 15 de maig, a les 20 hores.

La societat, la ONG Músicos Sin Fronteras i la Fundació Música per a la Vida, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria, promouen este concert amb l’objectiu de recaptar fons per a la compra de material i instruments musicals per a Cuba. Per això, es posa a la venda una entrada solidària, a 10 euros, que es podrà adquirir a les seus de la Unió Musical de Llíria, UGT Llíria i Consolat de Mar.

L’Orquesta Sinfónica Nacional de Cuba i Pilar Boyero, dirigits pel director titular Enrique Pérez Mesa, realitzaran un homenatge al mestre de la copla espanyola Juan Solano amb un espectacle que presenta un repertori conformat per una selecció d’obres de l’artista i altres composicions de la música espanyola i cubana.

L’orquesta cubana compta amb 92 músics i, des de la seua creació l’any 1959, ha desenvolupat una àmplia tasca de difusió de la música cubana, llatinoamericana i universal en més de 2.000 concerts. Durant els seus 60 anys de trajectòria, ha estat dirigida per algunes de les batutes més reconegudes del país com Zenaida Romeu, Iván del Prado, Elena Herrera, Guido López-Gavilán, Jorge López Marín,  o Leo Brouwer.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà