El clarinetista Miguel Civera presenta el seu llibre

cartel libro camp de turia

La Banda Primitiva de Llíria acull la presentació del llibre ‘Guía de solos y pasajes orquestales (requinto)’ del clariner Miguel Civera Ortiz el pròxim dissabte 25 de maig a les 12 hores a la Sala Malato.

Miguel Civera Ortiz serà l’encarregat de descobrir els detalls de l’obra, publicada per l’editorial Mafer Música. En la presentació estarà acompanyat pel compositor Óscar Navarro, que ha redactat el pròleg, i el clarinetista José-Franch Ballester, qui presentarà de l’acte. En finalitzar la presentació, hi haurà un torn obert de preguntes perquè participen tots els assistents que ho desitgen.

La jornada s’arrodonirà amb el concert del quartet Dreamteam Clarinets, integrat per Miguel Civera i altres tres clarinetistes de la Banda Municipal de Madrid que interpretaran l’obra Caricuarteto del compositor edetà José Alamá Gil.

El dissabte tindrà lloc la cinquena sessió del cicle de conferències d’El Parnàs Emergent, amb una entrega dedicada a la improvisació, coordinada per Miguel Ángel Marín a l’Aula Multiusos, de 10 a 12 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà