III Jornades de música tradicional a Vilamarxant

Durant este mes de juny, Vilamarxant acollirà les III Jornades de música tradicional organitzades per la regidoria de Cultura, l’Associació Cultural 9 d’Octubre, el Grup de Danses i Pastorets i la Colla A Contratemps.

Els actes començaran dissabte 8 amb la “Mostra del repertori treballat al llarg del curs 2018-2019”, a les 11 hores al Centre Club de Convivència. A les 19.30 hores començarà la Festa de la dolçaina des de la Plaça del Pilar. Tot seguit, hi haurà sopar i a les 23 hores, concert a càrrec del grup Balla2.

Diumenge 9, a les 19 hores, la Casa de la Cultura comptarà amb l’actuació de Miquel Gil, que presentarà els temes del seu últim treball “Geometries”. El concert forma part del Programa Intermunicipal IV Cicle Comarcal de Música Ovidi Montllor.

Una setmana després, el dissabte 15, a les 21.30 hores hi haurà sopar a la plaça de la Constitució i, a les 23 h, tindrà lloc el popular sarau amb la participació de la Rondalla del Grup de Danses de Vilamarxant i d’altres músics, cantants i balladors convidats.  

El diumenge 16 el protagonisme recaurà en la Colla A contratemps que farà el seu concert de final de curs a les 19 hores, a la Casa de la Cultura.

El teló de les jornades caurà el dia 29 a partir de les 19 hores, quan actuaran a la Replaça el Grup Danses d’Aldaia, el Grup de danses Farfalar (Campanar) i el Grup de danses i pastorets de Vilamarxant.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà