XVI Gran Fons de Ciutat de Llíria el 15 de juny

El running té una nova cita el dissabte 15 de juny a la capital del Camp de Túria amb el XVI Gran Fons-Premi Juan Alcocer Roglá, organitzat per l’Ajuntament de Llíria i el Grup Esplai Atletisme Edeta.

La carrera, que forma part del XI Circuit de Carreres Populars del Camp de Túria 2019, repetix la fórmula d’una doble modalitat. Per una banda, es correrà la prova reina, el Gran Fons, de 15.000 metres de recorregut i, per altra, hi haurà una competició de 8 quilòmetres, que es va estrenar en l’edició del 2018.

Les dos modalitats de la categoria absoluta del Gran Fons de Llíria arrancaran a les 19.30 hores, amb inici i final al pavelló Pla de l’Arc en un circuit que recorrerà les vies urbanes i rurals del municipi, passant pel parc de Sant Vicent, . Des de les 17.30 hores, tindran lloc una sèrie de carreres prèvies, amb recorreguts d’entre 250 i 1.800 metres, per a les categories infantils.

Les inscripcions es poden realitzar en el portal web www.cronorunner.com fins al 12 de juny o a la botiga Twinner Edeta i al pavelló Pla de l’Arc i hi haurà premis per als clubs amb major nombre de participants.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà