Exposició de Ximo Asensi a benefici de Cáritas

Des de divendres 2 d’agost es podrà visitar l’exposició fotogràfica del veí de Bétera, Ximo Asensi, en l’Antic Ajuntament fins al pròxim 16 d’agost i que estarà formada per un total de 50 imatges.

En aquesta exposició Asensi vol mostrar elements representatius de la localitat de Camp de Túria: edificis significatius com la torre Bofilla o Casa Nebot, paisatges tant de Bétera com dels seus voltants i, alguna mostra d’ocells i plantes de la zona, “algunes coses que molta gent pel dia a dia no veu”.

L’exposició és solidària, ja que les fotografies estaran a la venda amb un valor de 20 euros, dels quals 13 seran destinats a Càritas Bétera.

Ximo Asensi, és el major de tres germans i té una gran passió i afició per la fotografia, va ser el primer president del Club Natació SOS, fundador del Club Tir d’Arc Carraixet, del qual va ser monitor i jutge en les competicions. Va començar fa molts anys en el món de la fotografia i a poc a poc ha anat evolucionant de manera autodidacta.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals

anuncia't en premsa
Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771